CITY OF BLOOMINGTON COMMISSION ON AGING Tuesday, March 14, 2017 4:30 p.m. HOOKER CONFERENCE ROOM #245, CITY HALL

401 N. MORTON STREET, BLOOMINGTON, IN

AGENDA

1.	Call to Order:	
	Verify quorum, welcome/introduction of guests, call for additional agenda items.	-4:30 pm
2.	Approval of Minutes - February 2017 meeting.	-4:30 pm
3.	Liaison Report – Sue Owens	-4:34 pm
4.	Old Business:	
	A. Working Subcommittee Updates:	
	1. Creative Aging Initiative (10 minutes)	-4:35 pm
	2. Seniors in Poverty (5 minutes)	-4:45 pm
	3. Organizational (10 minutes)	-4:50 pm
	4. Communications (20 minutes)	-5:00 pm
5.	New Business:	
	A. Mayor's State of the City Address (5 Minutes)	-5:20 pm
	B. Senior Expo Preparation (5 Minutes)	-5:25 pm
	C. City Hall Atrium Display (5 Minutes)	-5:30 pm
	D. CoA Mailing List (5 Minutes)	-5:35 pm
	E. Box Account for shared resources	-5:40 pm
6.	Announcements from Commissioners:	-5:45 pm
7.	Additional Agenda Items A. B.	-5:50 pm

8. Adjournment